Shoeby actie

Shoeby Fotomiddag 18 oktober
Hieronder vind je de foto’s van de Shoeby Kidsmiddag van 18 oktober 2017. De digitale bestanden van de foto’s zijn te bestellen voor € 5,- per foto. Je ontvangt dan het digitale bestand van de foto op hoge resolutie (in de kleur zoals deze ook op deze site staat) en kunt deze vervolgens zelf zo vaak afdrukken als je wilt.

Aangepaste tarief
Mocht je meer dan 5 foto’s van je kind willen bestellen, laat het mij dan even weten dan maak ik een speciale prijs, afhankelijk van het totaal aantal foto’s. (dit geldt alleen voor foto’s van 1 kind en niet bij combinaties met vriendinnetjes)

Bestellen
Een foto bestellen kan zowel via whatsapp of per mail. Bij bestelling via whatsapp app naar 06-404 73 223. Betaling kan dan eenvoudig via de Tikkie App. Vergeet niet de naam van je kind en de gewenste fotonummers er bij te vermelden.

Of bestel per mail op info@ylink-fotografie.nl. De kosten voor de foto kun je overmaken op NL35ASNB 0707 5422 00 t.n.v. Y. Link. Zo gauw het bedrag op de rekening staat mail ik de foto(s) naar je toe.  Vergeet niet de naam van je kind en de gewenste fotonummers er bij te vermelden.

Kwaliteit
Houdt er rekening mee dat de foto’s hieronder weergegeven worden in een lage kwaliteit, de foto’s die je bestelt zijn veel mooier en scherper en uiteraard zonder logo.

« 2 van 7 »